woensdag 27 november 2013

Een onvermoeibare avonturier of een speelse deugniet?

Supermarkten en hun aanbod: een luxeprobleem dat elk jaar opnieuw topfavoriet is om het eindejaarslijstje van 'grootste luxeproblemen ooit' aan te voeren maar toch. Waarom zijn er zoveel merken en soorten en mogelijkheden en tralala en hoe maak je in hemelsnaam een keuze?

Sinds we een nieuwe medebewoner hebben is die keuzestress er niet minder op geworden. In het begin was het makkelijk, toen at onze kat Saar nog alles, wegens redelijk uitgehongerd en mager. Ze at haar bordje elke keer helemaal op, met haar tong de laatste restjes weg likkend.

Maar haar kieskeurigheid is met de dag toegenomen, wegens ondertussen weldoorvoed en mollig. En dus durven wij in de supermarkt wel eens twijfelen bij wat we voor haar moeten meebrengen, in het kader van verandering van spijs doet eten. In de GB aan de Trix in Borgerhout staat je dit te wachten in de rayon der kattenvoeding.Een gigantische line-up van korrelsoorten. En dan gaat het nog maar over één merk.

Active - voor de onvermoeibare avonturier
Senior - voor de levenslustige senior
In-Home - voor de echte huistijger
Sensitive - voor de gevoelige fijnproever
Pro-Sterile - voor de zorgeloze genieter
Junior - voor de speelse deugniet

Als wij Saar omschrijven dan hebben wij het altijd over een onvermoeibare, levenslustige huistijger met de smaakpapillen van een fijnproever die tegelijk zorgeloos en speels is.

Dus zouden wij eigenlijk feitelijk alle soorten moeten kopen. Is het dat wat ze willen? Pffff.

Ik zei het al, het is een luxeprobleem. Maar toch.

PF Project - Choose Life:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten