donderdag 14 november 2013

De wereldhit van GoosebumpsNa mijn stukje over Goosebumps op de blog van Trix (dat vooral over Mintzkov ging, die afgelopen zondag een gewéldig optreden gaven in datzelfde Trix, maar dat tussen haakjes) kon ik niet anders dan nog eens naar de titelloze cd van Goosebumps luisteren. Dat zou u ook eens moeten doen. Enkele praktische bezwaren staan dat echter in de weg. De in eigen beheer uitgebrachte cd is wellicht volledig uitgeput en als je Goosebumps intikt in het zoekveld van youtube dan kom je uit bij een single van Sandrine - hoe zou het daar mee zijn - Van Handenhoven.

Geen nood. Ik heb hun beste nummer - mijn persoonlijke mening - even op soundcloud gezwierd. Druk op het oranje icoontje hieronder en geniet mee. Waarschijnlijk overtreed ik hierbij enkele fundamentele Sabamwetten maar dat risico neem ik er graag bij.

Omdat de tekst door mijzelf werd geschreven geef ik die gratis mee.

Wear Our Crown - Goosebumps

Should I be like this
Must I feel like this
Can you see what it's all about

Do you know this pain
Trying but still in vain
Can I be insane
Like the rest

I hope you let me know what you think
Cause I really care
I need your message in a song
So that everything is less wrong

Life can be a fantasy
United all over, get down
Dream away and let me sleep
Create and wear our crown

Mijn notities melden dat ik dit schreef op de eerste juni van het jaar 1996, die ene avond toen ik dacht dat ik de nieuwe Tom Waits kon worden (proest het uit). Geen opmerkingen:

Een reactie posten