woensdag 28 augustus 2013

Dag huis, vaarwel appartement

Update 01/11: het appartement is verkocht! 

Maandagavond zaten het liefje en ik op een Antwerps terras te klinken met een familie die we een week eerder nog maar voor het eerst gezien hadden. We hadden een tiental minuten ervoor onze handtekening gezet onder een verkoopovereenkomst van hun huis. Dat dus nu van ons is, of toch bijna.  Dat huis is fantastisch, neem het van mij aan. Snel vertel ik daar meer over.

Eerst moet ik afscheid nemen van mijn appartement. Mijn stedelijke vuurtoren ingebed langs Park Spoor Noord  (niet mijn woorden maar die van de journalist die mij interviewde voor Bahamontes). Iets meer dan drie jaar heb ik hier gewoond waarvan anderhalf jaar met het liefje. Ik ben in deze woonkamer begonnen met mijn blog, de eerste regels voor mijn boek schreef ik in de kleine slaapkamer. Hier begon ik opnieuw met LP's te spelen terwijl ik naar buiten keek en zag hoe Park Spoor Noord alsmaar populairder werd. Dankzij de ruimte in de garage kon ik mijn fietsbestand uitbreiden met een mountainbike en twee koersfietsen. Rondjes lopen in een park was nog nooit zo gemakkelijk. De Portugese, Indische, Chinese, Turkse en Marokkaanse keukens zijn bereikbaar op wandelafstand. Het mooiste zwembad van het land ook. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar vooral: dit werd het gezellig liefdesnestje van het liefje en ik. Alleen daarom al is het een onvergetelijk appartement.

Het afscheid is definitief want we hebben beslist om het appartement definitief uit handen te geven en te verkopen. Het is dat we weten dat er iets beters voor in de plaats komt, anders zouden we er nog triestig van worden.

Hieronder enkele foto's van ons appartement. Kent u mensen die geïnteresseerd kunnen zijn om het te kopen, laat het ons weten. Het zou tof zijn mochten we toffe kopers vinden zonder dat we ons in de wondere wereld van immoweb moeten begeven.

Een korte omschrijving hebben we al:
Charmant appartement met schitterend zicht op Park Spoor Noord. Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een kleine badkamer een berghok. Autostaanplaats in de gemeenschappelijke garage die ook als fietsparking kan gebruikt worden. Gerenoveerd in 2000, nieuwe ramen (2011), elektriciteit vernieuwd (2013). Super EPC score en klein beschrijf is mogelijk. Ideaal voor jonge mensen die een gezellige uitvalsbasis willen in de hipste buurt van 't stad. 


Slaapkamer #1

Slaapkamer #2 of bureau of dressing of ...

Zicht op Park Spoor Noord

Leefruimte #1

Open keuken

Nog een zicht op Park Spoor Noord (omdat het zo mooi is)

Leefruimte andere kant


Leefruimte 

Vraagprijs is 149.000 euro.

Contact opnemen kan via igor.daems@telenet.be of 0486/449537.
Of bel naar 0486/732421 (Charis De Craene).

Dit zou mijn blog niet zijn mocht er niet afgesloten worden met een muziekje.

Tom Waits over de ziel van een huis:
2 opmerkingen:

 1. Mooi mooi!! Alleen al om de ziel van het appartement .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  ziet er een supertof appartementje uit!
  Kan ik het eens komen bezoeken?

  groetjes,

  Berdien
  berdienvt@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen