zaterdag 9 februari 2013

Kendrick Lamar vs Dinosaur Jr


Er waren eens twee neven en beste vrienden. Ze deden niets liever dan naar muziek luisteren. Ze hielden van dezelfde artiesten: Queen, Guns N' Roses en Nirvana. Ze luisterden naar De Afrekening en gingen naar de jaarlijkse gelijknamige fuif aan de Ekerse Putten. Ze lieten samen hun haar groeien.

Tot de dag dat De Afrekening Volume 6 verscheen op CD. De donkerharige neef werd verliefd op Insane In The Brain van Cypress Hill en begon zich in rap en hiphop te verdiepen. Na Cypress Hill kwamen Tupac en Osdorp Posse. De blonde neef had het meer voor track nummer 15: Bombtrack van Rage Against The Machine en luisterde meer en meer naar zware muziek. Na Rage Against The Machine kwamen Sepultura en Gorefest. Ze bleven beste vrienden en ze bleven samen uitgaan maar toch gingen ze muzikaal een beetje hun eigen weg. Hiphop versus metal.

Twintig jaar later is de blonde neef helemaal weg van een fantastische hiphopplaat: Good Kid, m.A.A.d city van Kendrick Lamar. En hoewel hij vanavond naar een optreden van Dinosaur Jr in Trix gaat (track nummer 7 op de Afrekening Volume 6!), was hij misschien toch liever vorige week met zijn neef naar de AB geweest voor het optreden van Kendrick Lamar.


Kendrick Lamar / Swimming Pools:


Dinosaur Jr / Out There:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten