woensdag 16 mei 2012

11, Schoten, Everyday I Write The Book (1983)

Dezer dagen probeer ik nogal vaak letters te typen op mijn laptop. Het is de bedoeling dat die letters woorden vormen en dat de woorden zinnen vormen en dat de zinnen hoofdstukken vormen en dat de hoofdstukken - uiteindelijk en vooral hopelijk - een verhaal vormen. Work in progress met hoogtes (enthousiast dat ik kan zijn over een goede zin!) en laagtes (gedesillusioneerd dat ik kan zijn als ik vast zit!). Ik pin me nergens op vast maar ik wil toch tegen het einde van de zomer mijn verhaal hebben opgeschreven. Als ik dan in juli nog de Mont Ventoux op geraak met mijn koersfiets dan zal 2012 een topjaartje zijn wat betreft het realiseren van jongensdromen. Duimen maar!

Om even te illustreren dat ik al een tijdje nadenk over een schrijverscarrière krijgt u hier een exclusieve publicatie van Igor & The Early Writing Years. In 1987 bracht ik een krantje uit, met de toepasselijke titel 't Krantje. Hier ziet u de cover (vergeeld dankzij de jaren en een iPhonefilter):


Ik citeer even uit het editoriaal: 'Dit is de 2de uitgave van 't Krantje. Ik doe graag aan sport daarom staat er zoveel van in. Ik doe voetbal, heb 3 sportkampen afgelegd en doe misschien mee aan volleybal.'

Een bericht op de eerste pagina: 'Het is onlangs moederdag geweest, daar wil ik mijn moeder nogmaals mee feliciteren.'

Op de tweede pagina de uitslag van de Tour de France dat jaar:


En op de derde pagina zowaar reclame. Voor de Lentespelen ('Aarzel niet, leg de sporttests af in de dichtstbijzijnde club') en voor een aantal sponsors:


Niet slecht hè, voor een 11-jarige :-)
3 opmerkingen: