dinsdag 27 september 2011

34, In De Lappenmand, Only When You Leave (1984)

Ik heb zelden een mening over een tv-programma. Dat komt omdat ik maar over 2,5 kanalen beschik en de tv bijna alleen maar opzet als er sport te zien is. Bijna. Want als ik al eens vroeger thuis ben van het werk dan durf ik mij wel eens in de bompazetel te smijten en te kijken naar Masterchef gevolgd door Buren (Libby, I still love you after all those years!). En ondertussen stiekem een pre-avondeten-dutje doen. Tja, guilty pleasures, iedereen heeft dat wel, niet?

Nu ik in de lappenmand lig na een mountainbike-val (waar ik verder niets over kan vertellen wegens ik weet er niets meer van ...) heb ik hopen tijd om naar tv te kijken. Maar ik heb nog altijd maar 2,5 kanalen en Ketnet kijken, nee bedankt, merci. Dus was het weer Masterchef vandaag. Gevolgd door Buren. Dacht ik. Want tussen die twee programma's was er blijkbaar tijd om liedjes van vroeger te laten zien. En vroeger was vandaag 1984. Waren toen hot en kwamen aan bod: Germaine Jackson, Tina Turner, Will Tura, Ciske de Rat, ... Een lust voor oog en oor.

De kers op de taart hielden ze voor het laatst: Spandau Ballet! Dat was lang geleden zeg. Ik herkende hun gezichten nog van de Joepie van vroeger. Allicht zal ik rond 1984 een poster van deze afgelikte boys hebben opgehangen op mijn kamer. Die posters van sexy vrouwen à la Sabrina, The Bangles, Samantha Fox en Kim Wilde kwamen pas later.

Dansen is toegestaan. Ik beperk mij tot iggen in mijn bompazetel, tegelijk probeer ik niet té hard te lachen met Spandau Ballet want dat doet pijn aan mijn ribben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten