maandag 22 november 2010

15, Schoten, Need You Tonight (1991)

Vandaag is het exact 13 jaar geleden dat Michael Hutchence van INXS stierf. Dat nieuws had toen (in 1997 dus) geen Kurt Cobain-impact op mij wegens INXS toen al een beetje ontgroeid, maar toch. Only the good & sexy die young.

Uuuuuren heb ik naar INXS geluisterd, dat kon u hier al lezen. Ik heb ook vaak naar INXS gekeken, de Sint bracht in 1991 namelijk hun video van het fan-tas-tische Wembley-optreden van 1990 voor mij mee.

Hierbij een fragment van dat concert, het übersexy Need You Tonight. Het gebeurt al eens dat ik op dit nummer, schaars gekleed en met zoveel mogelijk show, mijn danspasjes oefen voor het volgende feestje.

Note to myself: vanaf nu wel de gordijnen sluiten voor ik Need You Tonight selecteer op de iPod. Nu het winter is en snel donker is het blijkbaar makkelijker binnenkijken vanuit het park. De eenzame wandelaars en joggers choqueren met mijn moves op "there's something about you girl, that makes me sweat" is wel het laatste van mijn bedoelingen.


2 opmerkingen:

  1. i agree: pure sex dit lied

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Danspasjes oefenen... want het volgende feestje ga je ook schaars gekleed en met zoveel mogelijk show de dansvloer op??? :-) I'll be there!

    BeantwoordenVerwijderen