woensdag 8 september 2010

15, Schoten, Money Don't Matter 2 Night, 1991

Dit zat vandaag in de mailbox:

Dag Igor,

Dit is inderdaad een vergissing van Vivium. Kan je vragen aan DEXIA of ze dit zo snel mogelijk willen terugstorten aan Vivium met als referte 6311035548/2364?

Alvast bedankt voor de moeite en sorry voor de overlast.

Met vriendelijke groeten,

Ik ben onlangs van bank veranderd en heb mijn oude rekening nog niet afgesloten (nog lopende domiciliaties enzo ...). Vrijdag keek ik even naar die oude rekening om te checken of ik niet in min stond. Ik schrok mij een ongeluk of twee want ik zag een saldo van meer dan 4.000 euro! Blijkbaar een storting van mijn verzekeringsmaatschappij met als mededeling terugbetaling schadegeval brandpolis. Ik heb geen brand gehad dus ik wist meteen dat dit niets anders kon zijn dan een vergissing. Maar toch heb ik een heel weekend gedroomd: stel dat het bedrag toch voor mij is, dat er toch een brand geweest is waar ik niets van gemerkt heb, ... Ik was het in gedachten al aan het uitgeven: een nieuwe laptop, een mountainbike, een zetel, een breedbeeldflatscreenplasmatvscherm, cd's ... Maar de plichtsbewuste Igor kwam op de duur toch naar boven en het antwoord op mijn vraag (euhm ... ik heb hier een storting gehad en ik denk dat die niet voor mij is maar ik vind het niet erg hoor, ik wil het geld gerust houden als ik u daarmee moeite kan besparen) leest u hierboven.

Ik heb nog even verder gedroomd van een eerlijke vindersbonus maar dat wordt dus ook niets. Ach ja, geld is niet alles zeker?


4 opmerkingen:

 1. helaas stelt een recente studie het volgende : http://www.hln.be/hln/nl/37/Psycho/article/detail/1154248/2010/09/07/Studie-Geld-maakt-wel-degelijk-gelukkig.dhtml

  tja... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mij zeker gelukkig maakt (of toch aan het lachen brengt): de reacties lezen van de Laatste Nieuwslezers op dit artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet leuk! ik had ook nog even gewacht! ze hadden het zelf moeten ontdekken! ge zijt ne eerlijke gast e!!

  BeantwoordenVerwijderen