vrijdag 3 september 2010

11, Schoten, Reet Petite (1957)

Wat zou er vandaag in het dagboek staan van:
- Elio Di Rupo?
- die altijd zatte Brit/Duitser die altijd zat in Antwerpen rondloopt, altijd zat?
- Marc Cavendish?
- Netanyahu en Abbas?
- Kim Geybels?

En dat gaat het mij niet over de informatie die je in de boekskes vindt maar over de pure persoonlijke gedachten van deze mensen. Ja, dat zou ik wel eens willen weten. Moet plezierig zijn om te lezen. Of op zijn minst troost geven.

Ik heb in mijn leven twee ganse weken een dagboek bijgehouden, van 14/2/1987 tot 28/2/1987. Hierbij enkele uittreksels, want ja ik heb het, in tegenstelling tot mijn liefdesbrieven bijvoorbeeld, altijd bijgehouden en elke keer mee verhuisd.

15/2: Freija speelt vals met de kaarten, ze had 3 jokers! We gaan vanmiddag naar het kinderconcert.
16/2: Echt!!! Eerste keer met sneeuwballen gooien onder de speeltijd. Jens heeft buikpijn.
18/2: Training. Vierde in spurt. Schorsenere eten ... bweuh ...

Elke dag schreef ik ook een top 10 op. En dit stond toen een volledige week onafgebroken op nummer 1. Zo eens één dag opnieuw 11 jaar zijn, dat zou ik ook nog zien zitten. Oh! Ah! Oh! Ah! Ooh wee!
2 opmerkingen:

  1. dat is ook wel een wéreldnummer! :) ik kan me voorstellen dat ik dat als 11-jarige ook al vond..(al zou ik voor geen geld van de wereld opnieuw 11 jaar willen zijn). Je mag het nummer vanavond aanvragen op mijn party!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. twee volledige weken een dagboek bijgehouden? haha! ik heb twee dozen vol dagboeken, samengeteld goed voor 8 jaar lief en leed... van 11 jaar tot 19 jaar... en toen had ik er zo mijn buik vol van dat ik besloot om van het leven te genieten ipv erover te schrijven :)

    BeantwoordenVerwijderen